Hulp bij jou aan de keukentafel

Meer dan de helft vaan de mensen boven de 75 jaar zegt zich eenzaam te voelen. Wanneer je dan ook  aan huis gekluisterd bent, is het bezoekje van de schoonmaker een moment in de week waar reikhalzend naar uitgekeken wordt.

Wij zijn Wibo en Ruth. Samen zijn wij Wibble. Wij bieden hulp aan huis. Niet alleen ondersteunen we bij de huishoudelijke taken, maar we bieden ook een luisterend oor, of plannen een moment om rustig samen een kopje koffie te drinken.

Wibble ondersteunt in de breedste zin van het woord, waarbij het sociale aspect voorop staat. Zo kan Wibble helpen om huishouden of koken zelf te regelen, maar kunnen er ook taken overgenomen worden. Ook voor mantelzorgers die, tijdelijk of geregeld, extra ondersteuning kunnen gebruiken, biedt Wibble een helpende hand.

Aanbod

Wat je ondersteuningsbehoefte ook is, Wibble heeft een passend aanbod.

  • Abonnement: Voor een vast bedrag per maand komt Wibble één dagdeel per week langs. We nemen samen de dag door en kijken waar er ondersteund kan worden. 330€ per maand
  • Abonnement: Of voor (tijdelijk) grotere klus komt Wibble 2 dagdelen per week langs. We nemen samen de dag door en kijken waar er ondersteund kan worden.  660€ per maand
  • Strippenkaart: Met een Wibble strippenkaart heeft u een dienstverleningstegoed. Samen plannen we in wanneer wij langskomen.
  • Incidenteel: Heeft u maar één of twee keer extra hulp nodig, bijvoorbeeld omdat de reguliere hulp of mantelzorger tijdelijk niet beschikbaar is? Ook dan helpt Wibble u graag.

Onze hulp aan huis is maatwerk. Daarom overleggen we graag telefonisch en maken we samen een plan. Wil je weten wat Wibble voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wibo en Ruth Wiersma